2014. július 2., szerda

Gluténmentes kakaós csiga

Még soha nem készítettem kakaós csigát. Volt egy kis mandulalisztem és eritritem, amit fel akartam használni. Most épp a vakáció előtti hazacuccolás és élelmiszerkészlet-felélés fázisában vagyok. :)
Hozzávalók:
-65 g mandulaliszt
-55 g hajdinaliszt
-1 tojás
-10 g útifűmeghéj vízben zselésítve
-eritrit
-fahéj
Töltelékhez:
-25 g kakaópor
-víz
-eritrit
A tésztát összegyúrtam és szikonos lapon kb. 20x30-as téglalapot nyújtottam belőle. Rákentem a kakaós krémet (csak annyi víz kell bele, hogy sűrűn folyós legyen) és feltekertem. Sütés után csigákra vágtam. (49 g CH)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése