2014. június 6., péntek

3. blogszülinapi meghívás

Mostanában sokaknál látom, hogy megünneplik a blogszülinapjukat egy kis játékkal, így én is arra gondoltam, ha van kedvetek, alkossatok valami finomat e jeles alkalomra. Június 29-én lesz 3 éves a blogom, ami először csak a kézműves alkotásaim bemutatásáról szólt. Már akkor is szerettem főzni, főleg sütni, de akkor még még minden hagyományosan, a recepteket követve történt. Aztán jött a nagy étrendváltás, így 2012-ben egyre több recept jelent meg a blogon, 2012 őszétől pedig határozottan ezek kerültek túlsúlyba.
Elég sok mindennek van most nálam a 3. évfordulója, ráadásul a szülinapom is itt van egy hónap múlva, úgyhogy ez a hónap igazi szülinapos. :)
Azt szeretném kérni, hogy aki szeretne "felköszönteni" a blogomat, az készítsen valami finomat, tulajdonképpen bármit, ami megállná a helyét egy szülinapi asztalon, de az lenne a legjobb, ha valami olyan lenne, ami beleillik az én "mentes" receptjeim közé is, esetleg közülök van kiválasztva. Díjjakat nem tudok osztani, csak egy kis összefoglalóval tudom majd meghálálni  a részvételt.
Határidőnek július 13-ra gondoltam.
 A linkeket az esztermanus@yahoo.com címre küldjétek. Mindenkit szeretettel várok! Remélem, hogy lesz legalább 1-2 jelentkező. :)

5 megjegyzés:

 1. Gratulálok a blogszülinapodhoz, igaz még később lesz! Játékodat próbálom nem elfelejteni és időben jönni!

  VálaszTörlés
 2. Boldog blogszülinapot és további jó blogírást kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Boldog blogszületésnapot kívánok!

  VálaszTörlés
 4. Boldogságos Blogszülinapot!

  VálaszTörlés