2014. március 22., szombat

Színek a tányéron: medvehagymás csirkevagdalt batátával

A kép nem adja át annyira, hogy miről beszélek, ha színeket mondok. Élőben a csirkevagdaltnak szép halványzöld színe van a medvehagymától.
Hozzávalók:
- csirkemell
-40 g szezámliszt
-100 ml kókusztej
-1 tojás
-só, bors, kurkuma
-olajban eltett medvehagyma
A csirkén kívül mindent jó összekevertem. A csirkét megpucoltam és kis darabokra vágtam és az egészet összeturmixoltam. Szilkonos formában  50 perc alatt megsütöttem. Köretnek egy (315 g) felszeletelt egy batátát pároltam meg alufóliában.

És amin ma jót röhögtem: konyhai baklövések gyűjteménye Konyhalálnál :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése