2014. január 7., kedd

Tonhalfasírt sajttal - Blogkóstoló 14. forduló

Már harmadszor kóstolok blogot. A 14. forduló házigazdája Linyah, a Konyhalál blog tulajdonosa, aki nekem a Rózsaszín limonádé blogot sorsolta. Mint mindig, most is több recept megtetszett és sikerült egy nap elkészítenem mindkettőt. Lássuk a sósat.
Ez egy nagyon könnyen, egyszerű hozzávalókból elkészíthető tonhalfasírt, ami azonnal belopta magát a szívembe. Hát még miután elkészítettem! Fogok még ilyet enni, az biztos.
Hozzávalók:
-egy doboz tonhalkonzerv
-100 g reszelt sajt
-1 egész tojás
-15 g zabpehely
Én a fűszereket kihagytam, a sónak meg különösen nem éreztem szükségét, mivel a sajt is sós, a halkonzert meg nagyon sós. Zsemlemorzsa helyett zabpelyhet használtam. 6 lepénykét sütöttem belőle sütőpapíron. 


1 megjegyzés:

  1. Most látom, hogy milyen gyors voltál! Nagyon tetszik ez a zabpelyhes variáció, azt hiszem kipróbálom így is. Már el is felejtettem, hogy ilyet is szoktam főzni :-)

    VálaszTörlés