2014. január 30., csütörtök

Ismerjük meg egymást!

Hozzám is elért ennek a futótűzként terjedő játéknak a stafétája, hála Zsuzskának. Köszönöm!
Ebben a játékban 7 dolgot kell elárulni magunkról, majd újabb 7 bloggernek továbbadni a felkérést.
Az elmúlt néhány napban sok ilyen kitárulkozást olvastam. Volt köztük bővebb, személyesebb és voltak általánosak is. Emiatt gondolkodóba estem, hogy mi is az, amit eláruljak, mert (és ez az első pont is):
1. Vagy elmondok valakinek mindent (pedig esetleg nem tartozik rá) és nagyon kitárulkozom, vagy pedig (és ez a gyakoribb) semmit sem mondok el, mert megszólal a fejemben a vészcsengő, hogy ehhez semmi köze, vagy biztos nem is érdekli, nem közlök ezzel semmi fontosat. Szóval vagy nagyon tudok ragaszkodni, vagy képtelen vagyok kapcsolatot létrehozni.
2. 12 évig jártam művészeti suliba, most építészetet tanulok. Az a baj velem, hogy mindenből elegem lesz, ha kötelezővé válik és nem használhatom szabadon a kreativitásomat, mások beleszólnak. Csak hát ilyen az élet. :)
3. A kedvenc színem a türkiz, minden árnyatalban. Már sok ilyen színű ruhám és kiegészítőm van, így sokkal könnyebb kombinálni és pakolni utazáshoz.
4. Egészségügyi okokból eszem ilyen furán, de hogy őszinte legyek, szeretem a diétát. Szeretem, hogy minden recepten változtatni kell, újakat lehet kitalálni, hogy megismerhettem egy csomó új alapanyagot, amik egészségesek és finomak is. Úgy látom, hogy másoknak nyűg a diéta, de minden gond nélkül bekapják a gyógyszert, mert az könnyű. Nekem az utóbbival van bajom.
5. Imádom az állatokat! Egy kutyánk és egy cicánk van otthon, akik nagyon hiányoznak, mikor az egyetemen vagyok. Ők Csoki és Bogyó.
6. Ha valami fontos dolgot csinálok, azt nagyon komolyan veszem. Egyesek szerint véresen komolyan. Na de ha nem így tenném, akkor kár is lenne nekikezdeni, nem?
7. Mindenben keresem a természetbarát megoldásokat, igyekszem úgy élni, hogy ne okozzak sok kárt a Földön a létemmel.

Nekik szeretném átadni a stafétát:
Kriszta konyhája
Mézigörl
Rózsaszín limonádé
Susa's in the kitchen
Vegagyerek
Katakonyha
A közös konyha (kert)


2 megjegyzés:

  1. Szia. Csak most talaltam ra a blogodra. Nagyon nagyon jo :) orulok a sok uj paleo receptnek amit eddig nem ismertem.. :)
    Bocsi de azt megkerdezhetem hogy hova jartal muveszeti suliba? :)

    VálaszTörlés