2013. szeptember 30., hétfő

Diós köleskeksz (tojásmentes)

Nagyon kevés hozzávalóból nagyon finom és egészséges keksz.

Hozzávalók:
-70 g darált köles
-70 g darált dió
-20 g xilit
-60 g vaj
Összegyúrtam, fél órára hűtőbe tettem, kis rudacskákat formáltam belőle, majd sütőpapíros tepsiben 10 perc alatt megsütöttem. 29 db. lett, 2,3 g CH tartalommal.

3 megjegyzés:

  1. Szia. Gondolom köleslisztet is használhatok hozzá, vagy...?! Örülök, hogy rátaláltam a blogodra!!!!!Szuper!!!!

    VálaszTörlés
  2. Úgy gondoltam, hogy nem baj ha nem frissen őrlöm a kölest? :)

    VálaszTörlés
  3. Persze, használhatsz lisztet is, én azért őrlöm házilag, hogy "teljes kiőrlésű" maradjon, mert nekem az fontos. Nem őrlöm olyan finomra, mint a bolti.

    VálaszTörlés