2013. augusztus 26., hétfő

Cukkinis kenyér gluténmentesen, lassú felszívódású szénhidrátokkal

A cukkini finom, krémes állagot kölcsönöz neki, persze kérdés, hogy egy kenyérnek krémesnek kell-e lennie. Legközelebb cukkini nélkül is kipróbálom.
Hozzávalók:
-1 reszelt cukkini (233 g)
-4 ek útifű maghéj
-130 g barnarizsliszt
-40 g mandulaliszt
-2 ek lenmag
-1 tojásfehérje
-fél zacskó élesztő
-fél zacskó sütőpor (ez ki is maradhatott volna, az élesztő viszont jól jött, kétszeresére növelte az adagot)

Mindent összekeverünk, 90 percet kelesztjük, kb. 45 percet sütjük. Jól szeletelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése